Mode

Hallå där: Chrystelle Eriksberger Metro Modes nya modebloggare

Chrystelle Eriksberger är 28 år och är tjejen som brinner för mode och älskar att blanda lyx och budget. På hennes blogg hittar du mängder av inspiration och snygga outfits. Lär känna Metro Modes nya coola modebloggare.
 
Chrystelle-Eriksberger-metro-mode-modeblogg-puffFoto: Privat

Hej Chrystelle, berätta lite om vem du är!
– Jag är en supersocial och glad tjej som älskar mode och avskyr choklad. Jag har ursprung i Kongo Kinsasha, tyvärr har jag fortfarande inte fått uppleva mina rötter. Jag är mamma till två sötnosar Frank Cobra och Nixon Panther. Deras pappa heter Jacob och vi är gifta sen 5 år tillbaka.
 
Vad kommer läsarna hitta på din blogg?
– Överflöd av mode och daglig inspiration, jag älskar att blanda lyx med budget. Man kommer också hitta bra mode och inspiration för småttingarna, framförallt pojkar då jag ser det som en sport att hitta coola kläder till mina söner.
 
Hur skulle du beskriva din stil?
– Just nu tror jag att jag sakta men säkert håller på att byta stil. Annars klär jag mig mycket efter hur jag mår och känner, jag blandar många olika stilar. Men min grundstil är nog rätt enkel och innehåller mycket svart och vitt.
 
Chrystelle-Eriksberger-metro-mode-modeblogg-1Foto: Camilla Nilsson

Vad hoppas du kunna förmedla till läsarna?
– Jag älskar mode och många andra mammor gör också det så jag vill visa mina läsare att man inte behöver ha tråkiga kläder bara för att man blivit mamma. Jag vill också förmedla att du inte behöver vara rädd för att testa nytt och vara lite vågad i sin stil.
 
Vad trivs du allra bäst att gå klädd i?
– Jag är verkligen en jeansbrud. Jag älskar jeans, samlar på dem och har hur mycket jeans som helst. Att köpa vintage är nog favoriten men idag finns det många märken och även kedjor som är riktigt vassa på jeans. Det är verkligen kul med jeans just nu.
 
Vilken trend kommer du haka på i höst?
– Det finns så mycket fina plagg och trender just nu. En av mina favoriter är oversize-trenden som ständigt håller i sig. Älskar att mysa in mig i oversize-kappor, stickade tröjor och andra mjuka plagg under hösten och vintern.
 
Om vi bara ska köpa ett plagg i höst vilket skulle det vara?
– En snygg oversize-kappa.
 
Kolla in Chrystelles blogg här>>

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!