Mode

Hallå där: Emelie Wikström Metro Modes nya modebloggare

emelie-wikstorm-bloggare-metromode-puffEmelie Wikström är från Borås och arbetar som Modestylist på Gina Tricot. Hennes vardag består av stylinguppdrag på häftiga plåtningar och resor världen runt. Hon beskriver sig själv som en stark förespråkare utav tidlöst mode och hennes blogg är fylld med härlig modeinspiration. Lär känna Metro Modes nya modebloggare Emelie Wikström.
 

Hallå där Emelie, berätta lite om dig själv, vem är Emelie Wikström?
Jag är en drömmare utav rang som alltid har känslorna nära och ibland strax utanpå kroppen. ”Excitement overload” är ett återkommande tillstånd i min vardag. Jag jobbar som stylist och tycker att det viktigt att fylla livet med det man älskar! Så en mix utav mode, god mat och vin, vänner, pojkvän och resor får gärna fylla alla mina vakna timmar!
 

Vad kommer vi få ta del av i din blogg?
För mig finns det ingenting som är så värt att investera i som resor, så det blir det mycket av! Både jobbresor på plåtningar jag stylar och när jag är ute på egen hand! Sedan är jag en stark förespråkare utav tidlöst mode och garderobs-klassiker, så det pratar jag mer än gärna om!
 

Hur skulle du beskriva din stil?
Jag älskar att ta seden dit jag kommer och låter ofta storstäder och filmer (gamla som nya) inspirera mig till nya kombinationer. Och när jag shoppar har jag ofta tre personer på mina axlar som influerar mig till nya köp: Stylisten Emanuelle Alt, 70-talets Lauren Hutton och Malin i Saltkråkan. Haha!
 

Vad tycker du kännetecknar en bra modeblogg?
Trovärdigheten är viktigt för mig! Så en bloggare som står upp för sin stil och det den tycker om utan att haka på trender “bara för att” tror jag kommer längst i slutändan.
 

Berätta något dina läsare inte vet om dig!
Jag är en mästare på partytricks! Och det gäller både de som leder till gapskratt, men också de som leder till lätt illamående!
 

Vilket är ditt absoluta favoritplagg som du inte kan leva utan?
Jag köpte ett vintage-arband från Chanel i somras och det blir jag alltid glad över att ta på mig. Men den tidlösa, vita herrskjortan är enligt mig det bästa plagget ever made, så den skulle jag aldrig vilja leva utan.
 

Vad är det mest pinsamma du har i din garderob?
Haha! Förutom en urtvättad sov-tisha med en ickenämnd amerikansk rappare på, så skulle jag nog säga en guldglittrig jumpsuit som jag ändå någonstans hoppas ska komma till användning någon gång…
 

Vad driver dig och vad inspireras du av?
Starka, stilsäkra och driva kvinnor är det som inspirerar mig absolut mest! Och den bästa catwalken är på en uteservering i en storstad, jag älskar att titta på folk!
 

Vad har du för drömmar och mål?
I framtiden drömmer jag om ett jobb och ett liv där jag styr över min egen tid, det är den ultimata lyxen för mig! Och just nu är mitt mål att njuta av en fantastiskt rolig och spännande vår, med mycket jobb och resor inbokat!
 

Gå in på Emelies blogg för massa inspiration!
 
Foto: Privat

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!