Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

HALLÅ DÄR, TESS MONTGOMERY

Zoe_Barling
 
 
Tess Montgomery är modellen och livsstilsbloggaren som blev världskänd över en natt när hennes pojkvän publicerade deras frierivideo på youtube.
 
 
Berätta, vem är Tess Montgomery?
– Jag är den utåtriktade Stockholmstjejen som fick nog och bytte Stureplan mot London. Nu har jag jobbat som modell här i nära 10 år, fast jag bara skulle stannat i tre månader. För 4 år sedan träffade jag mitt livs kärlek, Garth och om två månader gifter vi oss i hans hemland Zimbabwe.
 
En sak dina läsare inte vet om dig?
– Jag var huvudpersonen i E-types musikvideo “Paradise” för en herrans massa år sedan. Väldigt få personer vet om detta eftersom jag tycker att det är lite pinsamt.
 
Berätta mer om din blogg, vad får läsaren ta del av i den?
– Mycket om min vardag som modell och London-liv men även en hel del skönhet, inredning och shopping som är tre stora intressen. Sedan blir det ju väldigt mycket om bröllopet nu.
 
Du är modell, hur är vardagen i modellyrket?
– Det är ett perfekt jobb för oss äventyrliga som gillar förändring men kräver även en hel del skinn på näsan. Jag började som modell när jag var 5 år och trots att jag bara är 165 cm lång har jag haft en fantastisk karriär. Jag älskar det, även om det är ett tufft jobb.
 
Du gifter dig nu i december, berätta om bröllopet?
– Vi kommer att gifta oss på Nyårsafton nere i Garths hemland Zimbabwe. Vi var där för tre år sedan och hittade då platsen vi ska ha bröllopet på. Mitt i ingenstans, bland bush och lejon. Så vackert.
Dessutom är det ett perfekt tillfälle att uppleva Afrika tillsammans med våra vänner och familj. Ett riktigt äventyr!
 
Garth gjorde en film som har setts av nästan 1 miljon människor, om hur kan friade till dig, hur känns det?
¬ Jag blev så chockad att jag grät floder! Fast det blev vi tvungna att klippa bort, såklart.
Han filmade och la upp på youtube främst för att kunna visa familj och vänner hur vi förlovade oss.
Sedan började alla dela på sociala medier och efter ett par timmar senare började Engelska tidningar att ringa och sedan fortsatte det att ringa reportrar från världens alla hörn. Vi medverkade till och med i ett amerikanskt tv-program via Skype! Helt galet.
Jag kan fortfarande inte se videon utan att börja gråta.
 

 
 
Text. Fanny Ekstrand
Bild. Zoe Barling
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!