Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

HANNA MW ÄR METRO MODES NYA BLOGGARE

e6b9614e65614184a26e5b76550a265f_980x0_c_85_ns_v4
 
 
Hanna MW är huvudstylist på Gina Tricot, älskar roliga utekvällar och väskor. Hon är dessutom Metro Modes senaste bloggtillskott! 
 
 
Hej Hanna! Välkommen till Metro Mode! Hur känns det?
– Det känns superkul att numera vara en del av Metro Mode, jag är så peppad!
 
Vad gör ditt uttryck och din blogg unik?
– Genom allt jag postar, oavsett om det handlar om en outfitbild eller en text, så är jag mig själv. Jag tror att jag är bra på att göra saker egna och hålla en röd tråd. Jag tror även att det är lätt att relatera till mig, då jag är en helt vanlig tjej med en enorm livsglädje och en väldigt stor passion när det kommer till mode.
 
Hur skulle du beskriva din stil?
– Androgyn med kvinnliga inslag, jag älskar mixen. Jag skulle säga att min garderob består av en bred bas med mycket klassiska plagg, men man hittar ju såklart hel del färgklickar och mer speciella plagg också.
 
 
aa91893d64844555532f4146282e5fa7_980x0_c_85_ns_v4
 
 
Du jobbar som stylist för Gina Tricot, hur landade du det drömjobbet?
– Jag hade jobbat som stylist på nelly.com i 1,5 år och därmed fått en bred och grundläggande kunskap om stylistyrket. Jag älskade jobbet i sig och ville utvecklas och hoppa på nya utmaningar, så när Gina Tricot sökte huvudstylist, så skickade jag en ansökan. Jag var hungrig, orädd och villig att ge allt och det märktes nog på arbetsintervjun, för några veckor senare var drömjobbet mitt.
 
Vad är det bästa, respektive sämsta, med stylistyrket?
– Det bästa är att få vara kreativ och att forma olika modejobb med olika stilar och budskap. Även att få jobba med nått som är mitt absolut största intresse och passion här i livet. Det sämsta? Hela modebranschen i sig kan vara rätt påfrestande där allt handlar om yta. Men det gäller bara att stå kvar med både fötterna på jorden.
 
Ifall man har stylistdrömmar, hur skulle du råda att gå till väga?
– Det gäller verkligen bara att bestämma sig för att börja! Typ ta ett jobb i en klädbutik, assistera en stylist eller att söka praktik på ett modeföretag. Tjata och ligg på, dra i alla trådar du kan komma på och framför allt, vara orädd.
 
 
e7bfccba23a442d338c68be16b164311_980x0_c_85_ns_v4
 
 
Dina tre topp plagg i garderoben?
– Får jag räkna väskor som plagg? I så fall min klassiska Céline väska, mina rådenimjeans från Balenciaga och en svart långklänning från Filippa K.
 
Nämn något dina läsare inte vet?
– Att jag har cellskräck och älskar allt med banansmak.
 
Utekväll eller hemmakväll?
– Älskar roliga utekvällar med massvis av dans!
 
Solsemester eller cityweekend?
– Svårt, men jag skulle nog säga cityweekend med en dag på en poolterras.
 
 
Text. Fanny Ekstrand
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!