Mode

Hanna MW: “Jag har en fruktansvärd klaustrofobi”

Metro Modes bloggare Hanna MW
Mitt Modeliv med Gina Tricot-stylisten och Metro Mode-bloggaren Hanna MW.

Jag trivs bäst att gå klädd i…
Slapp skjorta, höga jeans och klackar. Jag gillar mixen där manligt möter kvinnligt, därav älskar jag att bära killens ljusblåa skjorta till mina kvinnliga high waist-jeans.

Om jag inte arbetade med det jag gör så hade jag…
Arbetat som psykolog, polis eller personlig assistent. Någonting med människor i alla fall.

Det värsta jag vet när folk tar på sig är…
Så länge det man har på sig utstrålar självsäkerhet finns det inte så mycket som inte går hem hos mig. Men om jag måste säga något är det väl urvuxna kläder. Speciellt på killar. När t-shirten står ut i ryggen och när den beigea långa rocken liknar en blottarrock, ha ha.

Jag vill begravas i…
En röd kostym i sammet, en marinblå sidenskjorta och en sjal runt halsen.

Det första jag gör när jag kommer hem är att…
Sätta på musik, öppna ett fönster och slänga mig på soffan. Byter också oftast om till något skönare än vardagsuniformen. Men om jag ska vara helt ärlig känns det inte som om jag hinner vara hemma så ofta. Jag ska alltid iväg någonstans så fort jag kommer hem, ha ha. Så jag skulle egentligen kunna omformulera mig och säga att det första jag gör är att packa om väskan för att gå ut igen.

På min dödsbädd kommer jag inte ångra att jag…
Spenderat mycket pengar på kläder, väskor, skor och alla middagar med tjejerna. Jag kommer heller aldrig att ångra de resor jag varit på. Men mest av allt kommer jag inte ångra att jag låtit mig själv vara spontan och galen hela livet och att jag har skrattat mycket.

I sommar ser jag fram emot att…
Åka till Nice, Kroatien och New York med familj och vänner. Att få inreda vår nya lägenhet. Jag längtar också efter att ta bilen till västkusten några nätter, grilla hos mina föräldrar och gå sommarpromenader med vår hund.

Något som folk inte vet om mig är…
Att jag har en fruktansvärd klaustrofobi. Jag kan inte låsa några dörrar om jag är i ett rum utan fönster och att åka hiss ska vi inte ens prata om. Något annat som folk kanske inte vet är att jag kan prata hyfsat bra arabiska.

Av: Elina Malm

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!