Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Här är detaljerna som lyfter din festivallook

Här är detaljerna som lyfter din festivallook
15 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/08/Triwa.jpg

Solglasögon, Triwa, 1 195 kr

https://metromode.se/files/2015/08/Mango.jpg

Solglasögon, Mango, 249 kr

https://metromode.se/files/2015/08/AcneStudios.jpg

Solglasögon, Acne Studios, 1 995 kr

Lika viktigt som det är att hålla koll på sina favoritband under festivalen är det att bära rätt kläder så att man känner sig bekväm och redo hela dagen. Här listar vi de viktigaste accessoarerna att bära under Way Out West i helgen.
 
 
SKOVÅRD
En accessoar som utgör en stor del av looken är skorna. Därför är det viktigt att de är bekväma, snygga och att de tål mycket. Bootsen är den klassiska skon som står emot det mesta och som fungera lika bra till den söta klänningen som jeansshortsen. Sedan fungerar de platta sandalerna utmärkt och är ett snyggt alternativ att satsa på. Men en festival är ju inget utan ett par riktigt snygga sneakers och gärna då med lite platå för extra längd som modellen här ovan från Eytys.
 
 
AVGÖRANDE SOLSKYDD
En bättre quick fix än ett par solglasögon får man leta efter. För oavsett hur trött du är ser du alltid pigg och fräsch ut med dem på. De hjälper dig även att enkelt lyfta din outfit på nolltid så se till att ha med dig lite olika par och modeller så att du kan mixa och matcha. Just nu svämmar dessutom butikerna över av prisvärda och snygga varianter att slå till på och som är lite snällare mot plånboken.
 
 
ACCESSORERA MERA
Tänk accessoarer i mängder och ju mer desto bättre när du ska på festival. För om det är någonstans man kan brassa på med en hel armé av armband, ringar och halsband så är det just under tillfällen som dessa. Glöm heller inte bort hatten som blir pricken på i:et och den tunna sjalen som både är trendriktigt rätt och ett enkelt knep att göra din outfit ännu mer intressant.
 
 
AXLAD DETALJ
Det viktigaste med din väska under en festival är två saker – att den är smidig och att den är dansvänlig. Men den ska ju samtidigt rymma en del nödvändiga saker under dagen så se till att slå till på någon som inte är alldeles för liten. Cross-over väskan är en personlig favorit och speciellt den med ljusterbart axelband. Då går den nämligen att bära diagonalt över kroppen eller som vanligt på axeln vilket både är skonsamt för ryggen samt låter dina händer vara fria om så önskas.
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!