Mode

Här är höstens största trender 2017

Silver, läder och rutigt är bara några av alla de fina trenderna att klä sig i till hösten.

Höstens modetrender får oss nästan att längta lite till de kallare månaderna. Nu vill vi klä oss i rött och rutigt, strössla med silver och matcha läder med mjuka material. I bildspelet har vi samlat de finaste och största trenderna med inspiration direkt från modeveckorna.

Foto Stella McCartney backstage WWD/REX/Shutterstock

Silver

Silver

I höst vill vi glittra som aldrig förr. Om du inte vill gå all-in som hos Chanel och Saint Laurent, fungerar det lika fint med en detalj. En väska eller ett par skor i silver gör vilken grå vardag som helst roligare.

Foto: REX/Shutterstock

Nästa bild
Blommor

Blommor

Bara för att sommaren tar slut lämnar vi inte blommorna bakom oss. Gör som Proenza Schouler och bär med dig blommorna på maxade långklänningar. Tillsammans med en polotröja under, som hos Topshop Boutique, kan du fortsätta bära din finaste sommarklänning genom hela hösten.

Foto: REX/Shutterstock, WWD/REX/Shutterstock

Nästa bild
Läder

Läder

Läder finns alltid med i höstens modetrender, så även 2017, och vi har verkligen ingenting emot det! Acne Studios satsar på läder från topp till tå, medan Saint Laurent mixar material på bästa sätt med en brun kjol i läder och en mjuk vit tröja.

Foto: WWD/REX/Shutterstock, REX/Shutterstock

Nästa bild
Rött

Rött

Hösten är röd! Fendi och Jil Sander är bara några av alla designers som satsade sina kort på denna kulör. Vi önskar oss en röd kappa, eller en väska i rött – eller varför inte både och?

Foto: REX/Shutterstock

Nästa bild
Rutigt

Rutigt

Klä dig rätt i rutor i höst. Stella McCartney matchar rutor med rutor i olika stil, medan Alexander Wang satsar på en helgrå rutig look.

Foto: REX/Shutterstock

Nästa bild
Mjuka material

Mjuka material

Kalla höstdagar vill vi ingenting hellre än att klä oss i varma, mysiga material. Chloé visade en jacka med fårskinnskrage, och Lemaire levererade en kostym i mjuk manchester.

Foto: REX/Shutterstock, WWD/REX/Shutterstock

Nästa bild
Kavajen

Kavajen

Låt kavajen bli din trogna följeslagare i höst. Inspireras av Calvin Kleins skräddade modell, eller av Stella McCartneys intressanta siluett. Oavsett form så är en snygg kavaj en riktigt bra investering i höst.

Foto: REX/Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!