Mode

Här bär Sofia Richie Grainge sommarens mest eftertraktade byxor – från Djerf Avenue

Det har väl knappast undgått någon att Sofia Richie Grainges personliga stil har nått nya höjder på senare tid? Därför är det extra roligt att se stilikonen iförd svensk design – närmare bestämt märket Djerf Avenue.

Foto: Instagram @sofiarichiegrainge

Richie Grainge har åtnjutit mer uppmärksamhet än vanligt sedan hon gifte sig med Elliot Grainge i april. Bröllopet ägde rum i södra Frankrike och bland gästerna återfanns givetvis pappa Lionel Richie samt Sofias syster, Nicole Richie.

Trots Sofias kända familj och påkostade bröllop är det dock något helt annat som har fångat folks uppmärksamhet under de senaste månaderna: hennes snygga stil!

Har flera plagg från svenska märket

Den som följer Richie Grainge på Instagram och har koll på svenskt mode har säkert lagt märke till att modellen tycks ha en förkärlek till influencern Matilda Djerfs klädmärke Djerf Avenue.

I ett uppmärksammat inlägg som Richie Grainge publicerade härom veckan syns hon posera iförd en vit t-shirt, röd keps, och ett par cargobyxor från Djerf Avenue. Dessa byxor (som föga förvånande är slutsålda för tillfället) fick flera av Sofias följare att rusa till kommentarsfältet, där många frågade var de kom ifrån.

Även på TikTok har Richie Grainge synts i plagg från Djerf Avenue: i en video bestående av flera klipp syns hon iförd en supersöt pyjamas från märket.

Att Sofia har fått upp ögonen för Djerf Avenue är kanske inte så otippat som det låter. Enligt Breakit etablerade bolaget – vars omsättning flerfaldigades under 2022 – ett helägt dotterbolag i USA, Djerf Avenue Corporation, förra året.

Frågan är: på vilken amerikansk kändis kommer vi få se märkets produkter härnäst?

@sofiarichiegrainge

Sunday BBQ

♬ Makeba – Jain

Källa: Who What Wear

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!