Mode

Hårda läderkängor? Slipp skoskav med smarta TikTok-tricket

Det är inte alla TikTok-knep som faktiskt visar sig vara användbara, men det här är ett som du absolut bör lägga på minnet nästa gång du köper ett par nya kängor – inte minst eftersom du förmodligen har allt du behöver i din underklädeslåda!

Foto: Shutterstock

Nu till hösten är det många som investerar i nya skor. Med läderskor finns det dock ett problem som många lider av: medan man går in dem tar fötterna rejält med stryk.

“Har räddat mitt liv”

Om du är en av de som investerat i ett par läderskor denna säsong är tricket nedan väl värt att kolla in. Det är TikTok-användaren @hanavd1 som skapat klippet och med 4,9 miljoner visningar kan man lugnt säga att det har gjort succé på plattformen.

Det hela går ut på att ta ett inlägg från en BH – Hana tipsar om att använda ett inlägg från just en sport-BH – och placera vid skons häl. I videon visas metoden på ett par klassiska Doc Martens-kängor (som är ökända för att vara svåra att gå in) men givetvis funkar det på vilka skor som helst!

I kommentarerna bekräftar flera användare att knepet fungerar:

“Du har räddat mitt liv, tack”, skriver en användare.

“Herregud du är ett geni”, skriver en annan.

Spana in klippet nedan!

@hanavd1 LIFE HACK #drmartensofficial #drmartens #boots #hurtinginside #hurt #nomorehurting #nohurt #shoes #style #martens #drmartenshacks #drmartensoutfits #hack #lifehackvideo #lifehack #easylifetips #easylife ♬ Toxic – Britney Spears

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!