Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Heidi Klums kaxiga svar till Donald Trump

Heidi-Klum-Donald-Trump
I slutet av förra veckan sa Donald Trump att Heidi Klum ”inte längre är någon tia”. Nu har hon svarat Trump med en kaxig video på Twitter.
 
Videon är 12 sekunder lång och visar Heidi Klum på en plåtning. Hon har på sig en vit t-shirt som täcks av en lapp med siffran tio på. Bakom henne kommer en man med en Donald Trump mask och rycker av henne lappen. Under skylten visar sig siffran 9,99, skriven på tröjan och Heidi rycker kaxigt på axlarna. Till videon twittrade hon, #TrumpHasSpoken #sadly #9.99 #NoLongerA10 #IHadAGoodRun #donaldtrump #HeidiTrumpsTrump #BeautyIsInTheEyeOfTheBeheld.”
 
Trump är känd för att uttala sig sexistisk angående kvinnor och kommenterar gärna deras utseende. I en intervju i New York Times fick han svara på varför han ofta uttalar sig om hur kvinnor ser ut. Han sa då att han tycker att ”kvinnor är fantastiska” och han erkände att han ibland ”går lite för långt”. Sen la han till att ”Heidi Klum, tyvärr inte är någon tia längre.”
 


 
 
Av: Lisa Dahlgren
Foto: REX

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!