Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

HEMSIDAN, RENT THE RUNWAY, UTFORSKAR NY MARK

I veckan öppnade hemsidan, RentTheRunway.com, upp sitt första showroom på Varick Street i West Village i New York. Hemsidan skapad av Duon, Jennifer Hyman och Jenny Fleiss, har gjort dyra designklänningar som visats upp på catwalken under modeveckorna från bland annat, Prabal Gurung, Dolce & Gabanna och Versace, tillgängliga för alla.

Hemsidan har varit igång i några år men det är inte förens nu du kan besöka deras showroom och titta på klänningarna. Showroomet erbjuder förutom alla klänningar även en stylist på plats (helt gratis) som tillsammans med dig plockar ut dina favoritklänningar som du sedan kan hyra över en dag. Jennifer och Jenny vill att alla ska få samma vip-bemötande oavsett vem man är och tycker därför att tjänsten ska vara helt gratis så att alla kan ha råd.

För att besöka showroomet måste du ha en tid bokad men bortsett mot det är alla välkommn så har du vägarna förbi New York rekommenderar vi verkligen ett besök.

 

Av. Caroline Sandström

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!