Mode

Hermès Oran – de tidlösa sandalerna som trendsättare älskar

Hermès Oran-sandaler har blivit en klassiker i varje influencers sommargarderob. Här är allt du behöver veta om de minimalistiska sandalerna som har blivit ett måste för alla trendsättare!

Foto: Instagram @leasy_inparis/@emmahill

Under flera år har Hermès Oran-sandaler varit ett givet inslag i våra flöden på sociala medier under sommarhalvåret. Dessa ikoniska skor skapades i själva verket redan 1997, men den senaste tidens minimalistiska mode har återigen gett dem den uppmärksamhet de förtjänar.

Foto: Instagram @threadsstyling

Eleganta och mångsidiga

Det går knappast att missta sig på den ikoniska designen: sandalerna består av en stilren sula med ett läderband i form av ett H – vilket givetvis står för Hermès – som sträcker sig över fotens främre parti.

Foto: Instagram @emmahill

En av sandalernas största fördelar är att de är tillräckligt eleganta för att lyfta en outfit samtidigt som de är enkla nog att fungera med det mesta. Därför finns det mängder av exempel på hur man kan styla skorna på sociala medier – men vi anser nog att less is more i det här fallet.

Foto: Instagram @leasy_inparis

Hermès Oran gör sig nämligen bäst med en outfit som består av minimalistiska komponenter: tänk en satinkjol, linne, och matchande handväska – eller varför inte en klänning tillsammans med några enkla smycken i silver eller guld? Till kallare väderlekar är det snyggt med ett par jeans i klassiskt snitt, en neutral t-shirt och en kavaj.

Foto: Instagram @symphonyofsilk

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!