METRO MODE + Haninge Centrum

Hitta sommarstilen på södra Stockholms shoppingdestination

Nyligen tävlade influencern och Metro Modes bloggare Mathilda Weihager ut ett presentkort på hela 5000 kronor att shoppa för i Haninge Centrum i södra Stockholm. Den lyckliga vinnaren blev Madeleine Ingegård, och med tanke på att det finns över 70 butiker och restauranger i centrumet var valet av inköp och aktiviteter inte helt lätt. Tur då att Mathilda Weihager guidade henne – och nu även dig – till några av sommarens hetaste trender. Se vilka de är i videon och listan nedan.

Sommarens stora trender enligt Mathilda:

Gult

Olika nyanser av gult dominerar färgskalan i vår och sommar – välj den nyans som passar din smak och hudton bäst. I butiker som H&M, Lindex, New Yorker, Gina Tricot och MQ i Haninge Centrum finns ett brett utbud av kläder och accessoarer i den trendiga färgen. Du kan dessutom shoppa loss i lugn och ro utan att hålla koll på tiden; du parkerar nämligen gratis i tre timmar och behöver varken oroa dig för böter eller hålla på med p-skiva.

 

Långklänningen

Något vi ser mycket av den här säsongen är långklänningen, som fungerar lika bra till vardags som till fest. Oavsett om du väljer enfärgat eller en med mönster är den chica looken helt rätt. Låt till exempel ditt skoval avgöra om du klär upp eller ner din långklänning – på Din Sko och Stadium i Haninge Centrum kan du välja och vraka mellan skor i många olika stilar.

 

Kaftanen

Det ultimata semesterplagget är kaftanen, som är både bekväm och praktisk men framförallt stilsäker. Den passar perfekt som coverup på stranden, givetvis toppad med ett par snygga solglasögon, men gör sig lika bra under kvällens middag eller festligheter. Addera bara ett par stora örhängen eller ett pärlprytt hårsmycke (den absolut trendigaste accessoaren just nu) så är du redo att slå klackarna i taket. I butiker som Glitter, Guldfynd, Specsavers, Synsam och Ur & Penn i Haninge Centrum hittar du just dina favoritaccessoarer.

 

Givetvis tog Mathilda och Madeleine även en välförtjänt paus på Rollers & Bowlers, som med sin restaurang i klassisk American Diner-stil och aktiviteter som rullskridskor, Virtual Reality-spel, biljard och bowling är ett givet stopp för såväl stora som små.

För den som har rört sig i närheten av Haninge den senaste tiden har det stått tydligt att mycket håller på att hända i området. Med den nya pendeltågsstationen Vega och många spännande bostadsprojekt i närheten blir Haninge Centrum en naturlig mötesplats för den som vill hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna – och som dessutom är lätt att ta sig till med både kollektivtrafik och bil.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!