Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

H&M AUKTIONERAR UT EXKLUSIVA KLÄNNINGAR FRÅN ELLE-GALAN FÖR UNICEF

Josephine Bornebusch, Caroline Winberg och Malin Person bar alla exklusiva klänningar, skapade av H&M, under ELLE galan i fredags. Nu auktioneras klänningarna ut till förmån för UNICEF.

Klänningarna som programledarna bar var exklusivt uppsydda inför galakvällen och finns endast i ett unikt exemplar styck. I höstas anordnade H&M en intern tävling där alla designers på H&M:s huvudkontor fick tävla om att designa tre klänningar till de tre programledarna under ELLE-galan. H&M:s chefsdesigner Ann-Sofie Johansson valde tillsammans med ELLE:s modechef och creative director Cia Jansson ut det vinnande bidragen och det var H&M-designern Camilla Lindqvist som fick äran att designa de tre klänningarna. Idag klockan 12.00 startar auktionen på Tradera.se och summan av de tre vinnande buden går oavkortat till UNICEF. Auktionen avslutas på måndag den 21 januari klockan 20.00 och du hittar auktionen HÄR

 

 

Av. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. JONAS WALLA

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!