Mode

H&M LANSERAR NY EXKLUSIV LINJE

H&M i princip sprutar ut nya designsamarbeten till höger och vänster och ena dagen är det Versace och andra dagen Marni som designat för företaget. Det är nästa så mycket olika samarbetenatt vi som konsumenter inte riktigt hinner med. Den stora påverkan som H&M har gjort tack vare sina samarbeten slutar däremot inte verka. Gång efter gång lyckas företaget imponerad med sina slutsålda samarbetskollektioner och nu planerar företaget, enligt spekulationer, att starta en ny, lyxigare linje.

 

Ryktet går enligt Women’s Wear Daily att klädjätten planerar att lansera en lyxigare linje med högre prisklasser och att den nya linjen mest troligt kommer involvera Behnaz Aram, som i dagsläget är chef över “New Business” hos H&M där hon ser över märken utanför företaget så som Cheap Monday.

H&M skall tydligen varken bekräftat eller förnekat påståendet “Vi tittar hela tiden på nya idéer för företaget”, berättar talespersonen Charlotta Nemlin för WWD.

Det hade varken varit överraskande eller oväntat om en ny exklusivare linje lanserats. H&M jobbar ständigt med marknadsföring för att göra sitt varumärke starkare och nyligen såg vi skådespelerskorna Michelle Williams och Amanda Seyfire bära plagg från H&Ms “Exclusive Conscious” kollektion på röda mattan. Vad som väntar härnäst går bara att spekulera kring men om en ny linje lanseras har nog inte bara vi höga förväntningar.

 

Vill du läsa mer, besök WWD.com

 

Caroline Sandström

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!