Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

H&M Move inleder samarbete med Zlatan

H&M Move välkomnar Zlatan Ibrahimovic till sitt team. Fotbollsspelaren kommer tillsammans med H&M Move arbeta för att få hela världen och alla att röra sig genom att demokratisera sport. Zlatan inleder sitt långsiktiga samarbete med H&M Move som global Brand Mover genom att medverka i en kampanj våren 2023.

Foto: H&M Move

Zlatan Ibrahimović är en av de största anfallarna genom tiderna och har spelat i världens största ligor. Mer än 20 år in i sin fotbollskarriär spelar Zlatan fortfarande för AC Milan och är Sveriges ledande målskytt genom tiderna. Han är också pappa, hiker, talar fem språk och har en passion för taekwondo. Zlatan är den ultimata multimovern.

“Jag kände ofta att jag blev dömd eller utesluten från aktiviteter under min uppväxt. Tjejer och killar som växer upp som jag ska kunna klä sig som de professionella idrottarna gör. Det är vad H&M Move står för. Jag tror starkt på deras mål att ge alla möjligheten att röra på sig. För rörelse har förändrat mitt liv 100 %”, säger Zlatan Ibrahimovic.

Får tips av Jane Fonda

För att välkomna Zlatan till H&M Move-teamet gav Brand Movern Jane Fonda Zlatan tips för att hålla sig i form. I filmen ser vi den Oscar-belönade skådespelaren, aktivisten och fitness-ikonen som instruktör, där hon uppmuntrar Zlatan med hjälp av några av hennes legendariska övningar. Men hur kommer Zlatan ta hennes instruktioner?

Vidare till H&M Move här!

Zlatan Ibrahimovic x H&M Move

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!