Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

H&M ÖPPNAR FÖRSTA HERRBUTIKEN I SVERIGE

Den svenska klädjätten H&M öppnar under våren 2014 den första herrbutiken i Sverige. De öppnar dörrarna till en helt ny butik, med bara klädkollektioner för män, på Smålandsgatan 16 vid Norrmalmstorg i Stockholm

Modeintresset hos svenska män har ökat kraftigt under de senaste åren så att öppna en renodlad herrbutik känns som ett naturligt steg för H&M. Vi Skandinaver är generellt sett oerhört välklädda och det här kommer att få fler män att få upp ögonen för H&M:s tillgängliga och moderiktiga herrplagg.

– Vi är förväntansfulla inför etableringen och glada att kunna erbjuda mode och kvalitet till bästa pris i Sveriges första H&M-butik som endast har herrsortimentet. Bästa affärsläge och bra kundunderlag ingår i H&M:s etableringsstrategi, säger Pär Johanson, landschef för H&M Sverige.

Herrbutiken som har en butiksyta på cirka 1 000 kvadratmeter, fördelat på två plan, tillkommer till H&M:s redan 142 butiker i Sverige.

 

Text. MARTIN HANSSON Foto. H&M

Mauritz Archive collection

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!