Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

HM & Other Stories öppnar i Stockholm


Under hela hösten har H&M släppt små kortfilmer som “teasers” för deras nya, lyxigare märke “& Other Stories”. Som vi har skrivit tidigare kommer märket bara att fokusera sig på kvinnor och kommer att innehålla lyxigare accessoarer så som skor och väskor, Beautyprodukter och exklusiva smycken. I ett pressutskick idag står det att kollektionerna kommer att vara varierande och kommer innehålla allt från maskulint skräddade plagg till mer feminina snitt där även & Other Stories står även för kvalitet och hållbarhet.

“Alla vi på o& Other Stories är glada över att få öppna upp våra första butiker någonsin i några av de större europeiska städerna och vi ser fram emot att erbjuda våra samlingar till en ännu bredare publik genom stories.com”, säger chefen för & Other Stories, Samuel Fernström.

Under våren kommer det sammanlagt öppnas upp sju nya & Other Stories butiker där en av dem är belägen i Stockholm. Andra ständer butikerna kommer att finnas i är London, Berlin, Barcelona, Köpenhamn, Milan och Paris.

 

Av. CAROLINE SANDSTRÖM

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!