Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

H&M x Iris Apfel – kollektion för att fira stilikonenens 100-åriga födelsedag

H&M presenterar samarbetet med modeikonen Iris Apfel, vars unika klädstil sätter en härlig prägel av färg och mönster på plaggen i den kommande kollektionen!

Foto: H&M

Iris Apfel är känd som bland annat inredningsarkitekt, modedesigner och stilikon och hon är känd för sina vågade val när det kommer till kläder och mode. I samband med kollektionen firar även H&M tillsammans med Iris hennes hundrade födelsedag under New York Fashion Week. Den nya kollektionen hyllar hennes helt unika stil.

Foto: H&M

Pionjär inom modeindustrin

Med en bakgrund som pionjär inom modeindustrin har Iris inspirerat människor med inställningen att stil och inspiration kan komma från var som helst och vem som helst, oavsett pris och budget. Nyckelplaggen i kollektionen är färgglada set, blommiga kostymer, volangklänningar, klänningar med ljusa tryck, olika texturer och materialval och intressanta mönster. Kollektionen kompletteras även med smycken och accessoarer. Alla material i kollektionen är återvunna och hållbart producerade.

Foto: H&M

Kollektionen släpps i början av 2022.

H&M x Iris KÖP

H&M x Iris

Vidare till H&M här!

KÖP

Foto: H&M

Nästa bild
H&M x Iris KÖP

H&M x Iris

Vidare till H&M här!

KÖP

Foto: H&M

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!