Mode

HON BLIR NYA CARRIE BRADSHAW

Kamerorna rullar och inspelningarna har redan börjat. Det var många som sökte rollen – däribland Elizabeth Olsen och Blake Lively – men det var nytillskottet AnnaSophia Robb som vi tidigare har sett i bland annat Charlie and the Chocolate Factory som satte rollen som nya Carrie Bradshaw i serien “The Carrie Diaries”.

 

Ända sedan vi läste Candace Bushnell’s nya bok som handlar om Carries liv under hennes high-school år under 80-talet hoppades vi på en ny serie. Tillslut kom beskeden om att ny serie skulle produceras men vem som skulle stå för huvudrollen gick bara att spekulera kring. Nu har inspelningarna äntligen dragit igång och vi har sett bilder på AnnaSophia Robb på New Yorks gatorn i rollen som den unga Carrie Bradshaw.

Nytt för den här gången och för Sex and the city serien är att stylisten som gjorde Carrie Bradshaw till en stilikon, Patricia Field’s, inte längre kommer stå för garderoben och stylingen utan stylisten Eric Daman som bland annat har kammat hem en Emmy Award för kostymdesignen i Gossip Girl.

 

Caroline Sandström

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!