Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Hunkydory fyller 20 år och visar upp hösten 2016 hetaste trender

I onsdags firade Hunkydory 20 år och bjöd på en underbar visning på Kungliga Operan.

Hunkydory visade upp sin höst- och vinterkollektion i Guldfoajén på Kungliga Operan. Kollektionen andas höst och går i mörka höstiga nyanser med inslag av ljusa naturfärger. Nyckelmaterialen i kollektionen är mocka, läder, sammet, siden och grå denim. Som alltid var kollektionen väl genomtänkt och visade upp några trender som vi gärna vill bära i höst.
 
Sammet
Hunkydory visade upp sammet i alla möjliga konstellationer. Klänningar, kjolar och byxor var alla gjorda av mörk sammet. Hur fint som helst! Vi skulle inte tacka nej till ett par utsvängda byxor i sammet i höst.

Hunkydory-fW-16-sammet
 
Tunna scarfen
Ett genomgående tema under visningen var den tunna scarfen. Antingen knuten som en slips eller med mer 50-tals inspirerad knut. Den tunna scarfen började dyka upp mer och mer i höstas och får vi tro Hunkydory så kommer vi se mycket mer av scarfen i höst.

Hunkydory-fW-16-tunn-scarf
 
Vitt och svart
En stor del av Hunkydorys visning gick i svart och vitt och de bjöd på många helsvarta looks. De visade verkligen att svart aldrig går ur tiden.

hunkydory-FW-16-svart-vitt-
 
Mocka och läder
Några av nyckelmaterialen i kollektionen är mocka och läder! Hunkydory har verkligen satsat på byxor i spännande material och vi gillar det. I höst har vi byxor i läder, sammet och mocka.

hunkydory-FW-16-mocka-lader

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!