Mode

Hunkydory fyller 20 år och visar upp hösten 2016 hetaste trender

I onsdags firade Hunkydory 20 år och bjöd på en underbar visning på Kungliga Operan.

Hunkydory visade upp sin höst- och vinterkollektion i Guldfoajén på Kungliga Operan. Kollektionen andas höst och går i mörka höstiga nyanser med inslag av ljusa naturfärger. Nyckelmaterialen i kollektionen är mocka, läder, sammet, siden och grå denim. Som alltid var kollektionen väl genomtänkt och visade upp några trender som vi gärna vill bära i höst.
 
Sammet
Hunkydory visade upp sammet i alla möjliga konstellationer. Klänningar, kjolar och byxor var alla gjorda av mörk sammet. Hur fint som helst! Vi skulle inte tacka nej till ett par utsvängda byxor i sammet i höst.

Hunkydory-fW-16-sammet
 
Tunna scarfen
Ett genomgående tema under visningen var den tunna scarfen. Antingen knuten som en slips eller med mer 50-tals inspirerad knut. Den tunna scarfen började dyka upp mer och mer i höstas och får vi tro Hunkydory så kommer vi se mycket mer av scarfen i höst.

Hunkydory-fW-16-tunn-scarf
 
Vitt och svart
En stor del av Hunkydorys visning gick i svart och vitt och de bjöd på många helsvarta looks. De visade verkligen att svart aldrig går ur tiden.

hunkydory-FW-16-svart-vitt-
 
Mocka och läder
Några av nyckelmaterialen i kollektionen är mocka och läder! Hunkydory har verkligen satsat på byxor i spännande material och vi gillar det. I höst har vi byxor i läder, sammet och mocka.

hunkydory-FW-16-mocka-lader

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!