Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Hyr outfiten hos Filippa K

Filippa K
Nu kan du hyra Filippa K-klänningen du vill ha på festen. Detta tack vare att Filippa K igår drog igång sina nya hållbarhetsprojekt Collect och Lease, där fokus ligger på återvinning och uthyrning. Målet är att få folks garderober att bli mer hållbara, genomtänkta och utvalda.
 
Den del av projektet som kallas Collect innebär att kunder kan lämna in gamla Filippa K plagg och få 15 procent rabatt på ett nytt köp. De plagg som är i tillräckligt bra skick kommer säljas vidare i Filippa K Second Hand och övriga plagg skänkas till Stadsmissionen. Genom att ansluta sig till miljöappen Cirqle kan man ta del av detta och få ännu bättre koll på hållbarhetstänk.
 
Den andra delen av projektet, Lease, syftar till att hyra ut säsongsaktuella styles för speciella tillfällen. Uthyrningssortimentet består främst av kostymer, klänningar och accesoarer. Perfekt för den som vet att den behöver ett plagg bara för en kväll.
 
Filippa K inför även något de kallar Filippa K Front Runners, där de lyfter fram produkter som är framtagna för att vara så hållbara som möjligt.
 
 
Text. Jenny Lacis
Foto. Filippa K

 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!