Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Ikoniska Levi’s 501 firar 149 år

Nästa år firar Levi’s, och kanske ett av världens mest ikoniska plagg, 150 år. För att fira har Levi’s samarbetat med fem visionärer som visar upp den mångsidiga stilen och livslängden på det ikoniska plagget.

År 1873 beviljades Levi Strauss & Co. officiellt ett patent för kopparnitarna på deras “midjeoveraller” i denim. Även om modellen inte skulle få sitt berömda namn förrän några år senare föddes Levi’s 501. Idag är plagget ett bevis på ett ungdomligt uppror, en del i basgarderoben eller ett canvas för kreativt självuttryck. 501 Day den 20 maj symboliserar 149 år av denimhistoria.

För att fira har Levi’s samarbetat med fem visionärer, Barbie Ferreira (modell & skådespelare), A$AP Nast (modell & artist), Hailey Bieber (modell), Peggy Gou (DJ & producent) samt Marcus Rashford (fotbollsspelare och filantrop). Kampanjen kretsar kring de fem talangerna, vilka var och en besitter sann autenticitet och skapar ett unikt perspektiv på allt de gör. Kampanjen innehåller intima samtal som berör.

Spana in bilderna från kampanjen nedan!

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!