Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

INFÖR MODEVECKAN MED COLUMBINE SMILLE

Om exakt en vecka drar Mercedes Benz Fashion Week Stockholm igång. Under dessa tre dagar samlas hela Sveriges modeelit för att spana in vårkollektionerna 2013. Men som alla vet är det inte bara en catwalk som pågår innanför tälten – utan det pågår även en utanför. Metro Mode ger dig en uppvärmning inför modeveckan genom att ta en kort snackis med några av Sveriges största namn inom modevärlden. Vi har bland annat tagit redan på vad förväntningarna är inför visningarna, om man redan nu har planerat vad man ska ha på sig och vem man kommer spana in lite extra. Först ut är tidningen Stylbys Moderedaktör, Columbine Smille.

1. Vad är dina förväntningar inför modeveckan?
Det känns som ett spännande schema, kul att de relativt nya talangerna satsar på visningar denna säsong, så som Altewai.Saome, Nhu Duong och Hernandez Cornet.

2. Har du redan bestämt vad du ska ha på dig?
Åh nej, herregud, det bestäms oftast i sista minuten! Men jag tippar att mina kilklacksboots från Isabel Marant kommer åka på minst en utav dagarna, de är så fruktansvärt sköna!

3. Vilken/vilka visningar ser du mest fram emot?

Är jättespänd på att se vad Nhu Duong och Altewai.Saome kommer att bjussa på denna säsong, hoppas på att bli överraskad!

4. Vem kommer du spana lite extra på under modeveckan?
Maria Virgin klär sig alltid oklanderligt, annars är Emelie Johansson från Cover en favorit.

Av. Caroline Sandström

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!