Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

INFÖR MODEVECKAN MED EMMA ELWIN

Om exakt en vecka drar Mercedes Benz Fashion Week Stockholm igång. Under dessa tre dagar samlas hela Sveriges modeelit för att spana in vårkollektionerna 2013. Men som alla vet är det inte bara en catwalk som pågår innanför tälten – utan det pågår även en utanför. Metro Mode ger dig en uppvärmning inför modeveckan genom att ta en kort snackis med några av Sveriges största namn inom modevärlden. Vi har bland annat tagit redan på vad förväntningarna är inför visningarna, om man redan nu har planerat vad man ska ha på sig och vem man kommer spana in lite extra. Näst på tur är Elles nya moderedaktör, Emma Elwin.

1. Vad är dina förväntningar inför modeveckan?
Jag hoppas på lika mycket härliga färger som förra säsongen, de är alltid kul att se färg på catwalken. Annars hoppas jag på välarbetade plagg med bra passform.

2. Har du redan bestämt vad du ska ha på dig?
Jo då jag har faktiskt varit lite planerad den här gången. De blir bekväma plagg men med skyhöga klackar.

3. Vilken/vilka visningar ser du mest fram emot?
Rodebjer, Alterwai.Saome och Carin Wester.

4. Vem kommer du spana lite extra på under modeveckan?
Älskade Naomi Rapace som bar en Givenchy-bombarjacka förra modeveckan och var så snygg. De skulle ju verkligen vara toppen om hon skulle dyka upp igen!

Av. Caroline Sandström

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!