Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

INFÖR MODEVECKAN MED DANIEL LINDSTRÖM

Om bara några dagar drar Mercedes Benz Fashion Week Stockholm igång. Under dessa tre dagar samlas hela Sveriges modeelit för att spana in vårkollektionerna 2013. Men som alla vet är det inte bara en catwalk som pågår innanför tälten – utan det pågår även en utanför. Metro Mode ger dig en uppvärmning inför modeveckan genom att ta en kort snackis med några av Sveriges största namn inom modevärlden. Vi har bland annat tagit redan på vad förväntningarna är inför visningarna, om man redan nu har planerat vad man ska ha på sig och vem man kommer spana in lite extra. Näst på tur är Cafés modechef, Daniel Lindström.

1. Vad är dina förväntningar inför modeveckan?
Höga, som vanligt. Produktionerna på Stockholms modevecka blir proffsigare för varje säsong. Jag saknar dock Carin Rodebjer på schemat, hon har gjort starka visningar de sista två åren.

2. Har du redan bestämt vad du ska ha på dig?
Jag tänker inte så mycket på det, har ungefär samma slags kläder varje dag. Jeans, t-shirt och skinnjacka i svart.

3. Vilken/vilka visningar ser du mest fram emot?
J.Lindeberg på tisdag som flyttar ut på en riktig catwalk för första gången på många år.

4. Vem kommer du spana lite extra på under modeveckan?
Robert Rydberg, Sveriges främsta och veckans mest anlitade stylist, har även en unik stil som både tjejer och killar kan inspireras av.

Av. Caroline Sandström

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!