Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

INFÖR MODEVECKAN MED DANIELA UPMARK

Om bara några dagar drar Mercedes Benz Fashion Week Stockholm igång. Under dessa tre dagar samlas hela Sveriges modeelit för att spana in vårkollektionerna 2013. Men som alla vet är det inte bara en catwalk som pågår innanför tälten – utan det pågår även en utanför. Metro Mode ger dig en uppvärmning inför modeveckan genom att ta en kort snackis med några av Sveriges största namn inom modevärlden. Vi har bland annat tagit redan på vad förväntningarna är inför visningarna, om man redan nu har planerat vad man ska ha på sig och vem man kommer spana in lite extra. Näst på tur är den alltid lika glada, professionella och snygga, Daniela Upmark, pressansvarig på presskontoret Modin Åkerlind.

1. Vad är dina förväntningar inför modeveckan?
Jag har mycket höga förväntningar inför modeveckan. Först och främst för att det ska bli spännande att se alla de nya kollektionerna men även för att träffa inspirerande människor.

2. Har du redan bestämt vad du ska ha på dig?
Jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig. Jag går alltid på humör och känsla när jag bestämmer de. De där med att lägga fram kläderna dagen innan har aldrig riktigt funkat för mig.

3. Vilken/vilka visningar ser du mest fram emot?
Bortsett från våra egna visningar så ser jag mest fram emot Altewai Saome och Hernandez Cornet. De har tidigare presenterat starka kollektioner och det ska bli spännande att se om de lyckas imponera även denna säsong.

4. Vem kommer du spana lite extra på under modeveckan?
Columbine Smille är en klar favorit och lyckas alltid pricka rätt! Frida Gustavsson, Caroline Sandström och Elin Kling är också personer som jag inspireras av och som jag ska hålla ett extra öga på!

Av. Caroline Sandström

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!