Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

INFÖR MODEVECKAN MED HERMINE COYET-OHLÉN

Om bara några dagar drar Mercedes Benz Fashion Week Stockholm igång. Under dessa tre dagar samlas hela Sveriges modeelit för att spana in vårkollektionerna 2013. Men som alla vet är det inte bara en catwalk som pågår innanför tälten – utan det pågår även en utanför. Metro Mode ger dig en uppvärmning inför modeveckan genom att ta en kort snackis med några av Sveriges största namn inom modevärlden. Vi har bland annat tagit redan på vad förväntningarna är inför visningarna, om man redan nu har planerat vad man ska ha på sig och vem man kommer spana in lite extra. Näst på tur är ELLEs Chefredaktör, Hermine Coyet-Ohlén.

1. Vad är dina förväntningar inför modeveckan?
Att jag ska bli överraskad och inspirerad.

2. Har du redan bestämt vad du ska ha på dig?
En trenchcoat från Lanvin som jag fyndade vintage, ett par klassiska Chanelskor med slingback som jag köpte på rean i somras när jag var i Paris, och sedan blir nog resten kläder från Cos.

3. Vilken/vilka visningar ser du mest fram emot?
Altewai.Saome, som fick ELLEs modepris för bästa nykomling och Dagmar bland andra. Ser också fram emot kronprinsessan Victorias öppning och Fadi el Khourys efterföljande couture visning.

4. Vem kommer du spana lite extra på under modeveckan?
Vår egen Emma Elwin är min absoluta favorit. Men jag ser också fram emot att spana in alla våra läsare eftersom att vi ska flytta redaktionen till Vau de Ville på Norrmalmstorg. Kom och hälsa på oss där!

Av. Caroline Sandström

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!