Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

INFÖR MODEVECKAN MED JOHAN HURTIG

Om bara några dagar drar Mercedes Benz Fashion Week Stockholm igång. Under dessa tre dagar samlas hela Sveriges modeelit för att spana in vårkollektionerna 2013. Men som alla vet är det inte bara en catwalk som pågår innanför tälten – utan det pågår även en utanför. Metro Mode ger dig en uppvärmning inför modeveckan genom att ta en kort snackis med några av Sveriges största namn inom modevärlden. Vi har bland annat tagit redan på vad förväntningarna är inför visningarna, om man redan nu har planerat vad man ska ha på sig och vem man kommer spana in lite extra. Näst på tur är Cafés modereporter, Johan Hurtig.
Vad är dina förväntningar inför modeveckan?
Höga, både vad gäller fest och mode. Det känns som att fler varumärken sakta satsar mer och att vi närmar oss forna glansdagar när jag inte var med. Tycker många svenska designers har utvecklats supermycket senaste året. Men fortfarande är väl vår modevecka en liten trevlig bagatell i norr.
Har du redan bestämt vad du ska ha på dig?
Nej, det är svårt det där. Det gäller att ha på sig sitt finaste och hippaste och samtidigt verka helt obrydd. Man vill ju inte se ut som att man försöker, men det gör man så klart. Observera här att jag pratar om alla andra och inte om mig själv.
Vad kommer du att ha på dig då?
Det kommer sluta med pyjamasbyxor, japansk t-shirt med tryck och en liten kavaj. På allvar alltså.
Vilka visningar ser du mest fram emot?
J.Lindeberg och Filippa K herr, som jag tyckte var starka senast. Och Tiger förstås –  blir detta året då jag får frontrow? Spänningen!
Vem kommer du spana lite extra på under modeveckan för inspiration?
Han Skarsgårds! Det var ett kul svar tyckte jag, men helt ärligt vet jag inte. Our Legacy-Jockum har alltid fina kläder.
Missa inte att spana in Johans blogg HÄR

Av. Caroline Sandström

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!