Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

INFÖR MODEVECKAN MED MARCELLA MRAVEC

Om några dagar drar Mercedes Benz Fashion Week Stockholm igång. Under dessa tre dagar samlas hela Sveriges modeelit för att spana in vårkollektionerna 2013. Men som alla vet är det inte bara en catwalk som pågår innanför tälten – utan det pågår även en utanför. Metro Mode ger dig en uppvärmning inför modeveckan genom att ta en kort snackis med några av Sveriges största namn inom modevärlden. Vi har bland annat tagit redan på vad förväntningarna är inför visningarna, om man redan nu har planerat vad man ska ha på sig och vem man kommer spana in lite extra. Näst på tur är Rodeos redaktionschef, Marcella Mravec.

1.  Vad är dina förväntningar inför modeveckan?
Mina förväntningar är som alltid höga, jag tycker att de senaste säsongerna varit starka för svenskt mode. Prinsessan Victoria ska ju inviga – jag förväntar mig att se henne på åtminstone någon front row också!

2. Har du redan bestämt vad du ska ha på dig?
Absolut inte! Vi har suttit i slutlämning med höstnumret av Rodeo hela förra veckan, så kalla mig en vandrande modekris. Det får helt enkelt bli någon gammal trasa.

3. Vilken/vilka visningar ser du mest fram emot?
Jag ser fram emot det lite yngre gardet med Altewaisaome, Hernández Cornet och Nhu Duong i spetsen. Och Filippa K:s visning, som alltid är välproducerad och härlig.

4. Vem kommer du spana lite extra på under modeveckan?
Min Rodeo-kollega Agnes Braunerhielm, Sveriges kanske mest välklädda person. Över lag är det roligt att spana på folk, och se vilka hösttrender moderedaktörer och bloggare redan hakat på.

 

Av. Caroline Sandström

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!