Mode

INSIDERTIPS: BJORG JEWELLERY

 

[bildspel]

Bjørg Nordli-Mathisen chefdesigner och grundare till Bjørg Jewellery väljer ut sina fyra favoriter ur sin vårkollektion ”Odyssey”.

 

FEMINIM FAVORIT I ROSA GULD
“After Eden spinecuff” är en favorit i rosa guld där inspirationen är tagen från den mänskliga ryggraden. Armbandet är en riktig “statement piece” som lyfter både mitt humör och alla looks, jag älskar att armbandet är hudfärgad samtidigt som det ger det där extra glittret man kan behöva, men på ett raffinerat sätt. Armbandet är femininet och rått på samma gång.

 

RINGEN SOM GER DIG ALL UPPMÄRKSAMHET
Jag är helt galen i ringar, om jag inte bär “The double goldring claw” bär jag alltid den i min handväska. Det är absolut en ring som får uppmärksamhet och den stärker mig i alla situationer eftersom den griper tag runt handen. De flesta av mina smyckesfavoriter är väldigt dominerande och kan gärna användas till väldigt enkla kläder för ett lyft, jag använder själv mycket neutrala färger till våren och satsar istället på stora smycken med mycket identitet.

 

GLAMOURÖS FAKE PIERCING
Jag bär sällan örhängen men “The howling at the moon piercing claw earrings” bär jag gärna. Dom ser verkligen ut som en äkta piercing och lyfter alla mörka plagg och ger dom en glamourös men cool känsla.

 

ÄNGLALIK HALSKRAGE AV PONNYHÅR
“Pale moon necklace”, en halskrage av ponnyhår och rosa guld, är verkligen en stor favorit – lätt och mjuk och perfekt i vår. Det är något änglalikt över den så jag skulle styla den med något minimalistiskt och ljust, gärna en lång klänning från Rick Owens –en av mina privata favorit designers!

 

 

Caroline Sandström

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!