Mode

5 inspirerande modekvinnor du måste följa på Instagram

Ryska supermodeller, trendkänsliga makeupartister och exentriska magasinsredaktörer med 4000 par pumps i garderoben. Vi har valt ut Instagrams tio mest inspirerande modedonnor – som du bara måste följa! Här kommer fem, och resten får ni snart!

Av. Jenny Lacis och Petra Tungården.

Lena Perminova Instagram

1. Lena Perminova, @lenaperminova, 849 000 följare.
Den ryska modellen tillhör societeten i sitt hemland och Lena Perminova lever ett liv många av oss bara drömmer om. Klär sig i couture till vardags och i flödet konkurrerar de nyinköpta Chanelväskorna med enorma lyxyachter och pampiga slott. Behöver du drömma dig bort från vardagen är Perminovas Instagram bästa tillfälliga lyxinjektionen.

Natasha Goldenberg Instagram

2. Natasha Goldenberg @ngoldenberg, 135 000 följare.
Natasha Goldenberg är stylist och designer och tillhör eliten i den ryska modemaffian. När hon var gravid trippade hon runt i klackar och senaste Célineväskan (i alla fall om vi ska tro instagrambilderna). Följ hennes fashionabla liv från front row, in bakom kulisserna världen över. Njut av bilder på hunkar vi trånar efter, kläder vi vill bära och platserna vi vill besöka.

Kendal Jenner Instagram

3. Kendall Jenner, @kendalljenner, 19,6 miljoner följare.
Modevärldens nya älskling Kendall Jenner spås en kioskvältande framtid. Trots sin ringa ålder – 19 år – har hon gått visningar och frontat kampanjer som många modeller bara fantiserar om. Att hon dessutom är lillasyster till Kim Kardashian gör inte direkt hennes varumärke mindre intressant. På hennes instagram får vi följa med Kendall backstage på Vogue plåtningar, kindpussas med modellkollegor, dregla över dyra inköp och resa världen över.

Gigi Hadid, Instagram

4. Gigi Hadid, @gigihadid, 1,9 miljoner följare.
Supermodellen Gigi Hadid har blivit framröstad till årets modell och är definitionen av den amerikanska tjejen. Med löpande Vogueomslag och ett sockersött yttre spås hon en lysande framtid (Hollywood). Trots att Gigi spammar vårt flöde med selfies med sin felfria honungsfärgade hy, kan vi inte sluta älska henne och hennes bilder.

Pat McGrath, Instagram

5. Pat McGrath, @patmcgrathreal, 343 000 följare.
Har du dålig koll på skönhetstrender? Följ makeupvärldens Picasso, Pat McGrath. Hon är just nu branschens mest eftertraktade makeupartist och bestämde looksen för Stella McCartney, Gucci, Versace, Dior och Victoria Beckhams visningar, för att nämna några. Sa vi att hon även brukar sminka stjärnor som Beyonce och Rihanna till vardags?

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!