Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

ISABEL ADRIAN OM EUROS OF HOLLYWOOD

Unknown-2
 
 
Metro Modes bloggare Isabel Adrian har under hösten vart aktuell med en ny realityserie på amerikansk TV. Under förra veckan hade en skandalomsusade serien premiär på TV 3 och Metro Mode ville ju självklart ta ett snack med Hollywoodfrun om det.
 
 
Isabel! Ditt nya realityprogram har precis haft premiär i Sverige, hur känns det?
– Det känns jättekul att jag är tillbaka i rutan igen! Jag hoppas att tittarna kommer tycka att showen är rolig och underhållande. I Euros of Hollywood bjuds det på en hel del drama!
 
Vad får vi följa i Euros of Hollywood?
– Euros of Hollywood handlar om sex personer som är kända i sina hemland, som alla försöker lyckas i show biz Vissa har bott i LA sedan tidigare medan andra är nya i staden. Showen skiljer sig ganska mycket från Svenska Hollywoodfruar, då amerikanska realityserier är mycket mer scriptade! Produktionen bad mig att röra om lite i grytan och det gjorde jag ju då såklart.
 
Hur har responsen på programmet varit i USA?
– Jag ska vara helt ärlig, de första två avsnitten så var det hela jättestort och alla pratade om showen och vi fick väldigt mycket press riktat åt oss. Sedan halkade sifforna ner lite, även om det fortfarande var miljonbelopp som tittare på varje avsnitt.
 
Får vi se en annan Isabel Adrian i Euros of Hollywood, än vad vi sett innan?
– Nej då, alla kommer att känna igen mig! Alla som sett Svenska Hollywoodfruar vet ju hur jag är och att jag ofta är lite sarkastisk, vilket kan uppfattas provokativt! Det var väldigt kul att få axla just den rollen i Euros of Hollywood. Bara att öppna med att säga att jag och Steve är svenska Brangelina var ju väldigt eldigt!
 
Hur tycker du att du framställs i Euros of Hollywood?
– Jag skulle säga att jag är en person hemma och en när jag jobbar. Jag är nog något tuffare när jag jobbar än när jag är hemma med barnen. Euros of Hollywood är väldigt amerikanskt scriptat och klippt, vilket gör att man lätt kan framställas annorlunda än vad man är.
 
Här kan du se de första avsnitten av Euros of Hollywood.
 
 
Text. Fanny Ekstrand
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!