Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

JASON WU TAR STEGET IN TILL BOSS VÄRLD

 

 

storjason

Nu kliver den unga och talangfulla designern, Jason Wu, som för bara några år sedan (2007 för att vara exakt) startade sitt eget märke, in som ny ’Artistic Director’ för BOSS damkollektioner.

 

I sin roll som konstnärlig ledare, kommer Jason Wu, 30 år, övervaka sitt team på HUGO BOSS huvudkontor i Metzingen, Tyskland, och även öppna en designstudio i New York. Han kommer vara dealktig i flera viktiga beslut och sätta sin konstnärliga och kreativa touch och ton på kollektionen. Och för er som älskar hans märke idag behöver ni inte vara oroliga. Han kommer även fortsätta med sin egna Ready-to-Wear linje uprecis som vanligt men kommer vid sidan av jobba med HUGO BOSS.

“Vi är jätte glada över att ha en så enastående talang som Jason Wu ombord”, säger Claus Dietrich Lahrs, VD för HUGO BOSS. “Detta kommer att generera ett kraftfullt och kreativ uttryck för BOSS damkollektion och visa vårt engagemang för att fokusera ännu mer på den kvinnliga sidan av varumärket.”

Den första BOSS kollektionen i Jason Wu anda kommer debutera i New York under Pre-Fall 2014 presentationerna.

“Jag har länge varit ett fan av HUGO BOSS stora tradition i deras extraordinära skrädderi. Jag planerar att utveckla en stark damkollektion som återspeglar märkets auktoritet i herrkläderna,” berättade Jason Wu i ett pressutskick.

 

Av. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. ALL OVER PRESS

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!