Mode

Stilmissen de flesta gör med mom-jeans

De snygga och bekväma mom-jeansen är några av de mest populära modellerna just nu, men de är inte alltid lätta att styla. Här visar en TikToker misstaget som många gör med denna typ av jeans.

Foto: Instagram/TikTok @officialmacrose

Vi lever i de rymliga jeansens era och mom-jeans är en av de modeller som många just nu väljer framför tajta jeans. Denna typ av jeans kan vara svåra att styla eftersom de inte är tajta, samtidigt som de inte heller är överdrivet stora.

Misstaget som många gör med mom-jeans

En av de som har noterat problemet med att skapa en balanserad outfit med mom-jeans är TikTokern Mac Rose, som går under användarnamnet @officialmacrose på plattformen.

I en video berättar hon för sina drygt 500 tusen följare att mom-jeans i kombination med en något löst sittande topp lätt skapar ett något obalanserat intryck, då båda plaggen landar någonstans mellan tajt och rymligt.

Hon föreslår två olika lösningar på problemet:

  1. Kombinera istället jeansen med en tajtare topp.
  2. Byt ut mom-jeansen mot ett par oversized jeans och markera midjan med ett skärp.

Oavsett vilken lösning du väljer så kommer resultatet bli en outfit som ser mer genomtänkt ut. Spana in Mac Roses video här nedan!

@officialmacrose How to level up any outfit! #styletip #styling #outfit #ootd #howtodress #bodyneutrality #bodyneutral #bodyneutralitymovement #officialmacrose ♬ Roxanne – Instrumental – Califa Azul

Källa: The Sun

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!