Mode

Kolla in Josefine “Skam-Noora” Pettersens första stora modelljobb för W Magazine

Kolla in Josefine “Skam-Noora” Pettersens första stora modelljobb för W Magazine
3 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/02/Wmag_Noora_4.jpg

Josefine "Noora" Pettersen – W Magazine

https://metromode.se/files/2017/02/Wmag_Noora_2.jpg

Josefine "Noora" Pettersen – W Magazine

Foto: Nick Thompson/W Magazine

Foto: NRK & W Magazine

Källa: W Magazine

Norska skådespelerskan Josefine Frida Pettersen (eller Noora i Skam, som de flesta av oss känner henne som) har gjort sitt första stora internationella modelljobb för W Magazine – och bilderna är helt fantastiska!

I omåttligt populära NRK-serien Skam spelar Josefine Frida Pettersen den coola Noora Sætre, som älskas både för sina klockrena feministiska citat och för sin snygga stil. Skam-skådespelarna har varit sparsamma med intervjuer sedan seriens start, vilket gör det extra roligt att både få läsa 20-åriga Josefines tankar om kändisskapet, sin rollfigur, Skam OCH att få se henne som modell i nya  numret av W Magazine.

På bilderna är hon klädd i vårkollektionerna som visades under Oslo Fashion Week i höstas. Det ljusa håret är lite längre än vi är vana att se det och de karaktäristiskt röda Noora-läpparna dyker upp – men i övrigt är det väldigt mycket mer high fashion än i korridorerna på Nissen. Kolla in bildspelet för ett smakprov från plåtningen på Grand Hotel i Oslo, alla bilder och hela intervjun hittar du på Wmagazine.com.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!