Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

WEBB-TV: JULSHOPPING MED METRO MODE

julklappstips_petra
Tveksam på julklapparna? Metro Modes moderedaktörer Petra Tungården, Caroline Sandström och Martin Hansson guidar dig genom heldag julshopping på stan – mitt i högtidsruschen.
 
– Det var en skön dag, med mycket bra snack och matiga julklappstips! Det är kul att få ta med läsarna på en hel dag med oss, från frukostbordet till kvällsglöggen i Kungsträdgården, säger Caroline Sandström.
 
Tillsammans tar Metro Modes största profiler dig genom en hel dags jakt på julens perfekta klappar. Dagen kommer att delas upp i tre avsnitt, där Petra, Caroline och Martin porträtteras personligt i ett avsnitt. De tre avsnitten kommer släppas var och ett för sig, lagom till jul, i de tre profilernas bloggar, med start idag!
 
– Det är roligt att få ha så proffsiga människor framför kameran, som Petra, Caroline och Martin. De bjuder verkligen på sig själva, både i form av gamla julminnen, mycket humor och självklart bra tips på vad man kan lägga under granen, konstaterar Webb-TV chef på Metro Mode, Frida Fahrman.
 
 

 
 
Text & bild. Fanny Ekstrand
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!