Mode

Kändisarnas favoritdesigner Anine Bing lanserar kollektion med Gina Tricot – då finns den i butik!

Vi tröttnar aldrig på spännande kollektionssläpp – och när Gina Tricot nu presenterar sitt allra första designsamarbete sätts ribban högt direkt. Populära designern och modeinfluencern Anine Bing har gått samman med det svenska varumärket och i april lanseras deras första gemensamma kollektion. 

Los Angeles-baserade Anine Bings design är synonym med lättburna basplagg som mixas med rockiga influenser för att skapa en coolt avslappnad och stilsäker look. Och den som gillar det Anine gör kommer inte bli besviken när hennes och Gina Tricots gemensamma kollektion landar i butikerna. Inspirationen i den limiterade kollektionen Anine Bing <3 Gina Tricot är hämtad direkt från “Kaliforniens vibrerande musikkultur och drömmarnas stad Los Angeles”, enligt ett pressmeddelande.

– Gina Tricot är ett företag och varumärke som jag alltid tyckt mycket om. Jag har själv varit en trogen kund så när frågan kom upp kändes det naturligt och väldigt spännande. Det har varit en fantastik möjlighet att kreativt få förena Gina Tricots varumärke med Anine Bings, men också för mig att få chansen att göra någonting på hemmaplan och möta den skandinaviska kunden genom kollektionen, säger danskfödda Anine Bing som växte upp i Sverige och flyttade till USA där hon lanserade sitt eget märke år 2012.

Kollektionen består av ett trettiotal produkter med basplagg, denim och statement-plagg som skinnjacka och leopardboots, och kommer att finnas tillgänglig i utvalda butiker och på ginatricot.com från den 12 april 2018.

Här är en tjuvtitt på den kommande kampanjfilmen:

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!