Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Kanye West rör om i grytan under New York Fashion Week

Kanye West Yeezy
 
 
Kanye West fortsätter att ta för sig. Med en sista minuten-insatt visning som ledde till att andra fick stryka på foten fick han folk att ryta till. Dessutom särbehandlades kändisar och icke-kändisar.
 
Om det är något Kanye West är bra på så är det att röra om i grytan. Utan förvarning bestämde han sig helt plötsligt att köra visning för sitt klädmärke Yeezy under modeveckan i New York. Samma kväll skulle egentligen Naeem Khan, Josh Ostrovksy (känd som The Fat Jew) och Anne Bowen ha visningar. Naem Khaan körde på som vanligt med sin visning, men The Fat Jew senarelade sin självmant och Anne Bowen valde att flytta sin till en annan dag.
 
Vid visningen, som såklart kryllade av kändisar, fanns det dessutom två ingångar. En för kändisar och en för vanliga gäster, vilket också skapade lite rabalder. Front row syntes förutom Mr. Wests fru Kim Kardashian och hennes halvsyster Kendall Jenner (Kylie Jenner agerade modell), kändisar som Lorde, Seth Meyers, Riccardo Tisci och musiker som 2 Chainz, Pusha T and Miguel. Dessutom skymtades Courtney Love, Michael Stipe and Debbie Harry på visningen.
 
Även Kanye Wests förra (och första) med märket Yeezy fick stor uppståndelse. Dock har inga kläder kommit ut till försäljning ännu. Klart är dock att Kanye fortsätter att ta för sig.
 
 
Av: Jenny Lacis
Foto: All Over Press

 
 
Kolla också in:
H&M gör viral succé med sin modell i slöja och andra coola stilrebeller i sin nya kollektion
6 snygga och varma ulltröjor under 700 kr
Så stylar du skärpet i midjan
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!