Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

KAOS PÅ H&M FESTEN I NATT

Sarah Jessica Parker, Kanye West och Chance Crawford, ett förfallet hus på nio våningar med endast två små hissar och en pop-up butik under kvällen som skapade kaos på festen – H&Ms fest igår tillsammans med Maison Martin Margiela kommer vi minnas på både gott och ont.

Igår höll H&M tillsammans med Maison Martin Margiela en stor fest i financial district i New York. Precis som märket hölls festen i en hemlighetsfull lokal som var ett förfallet nio våningshus. Lokalen var extraordinär, sliten och robust och speglade Margiela på bästa sätt. Det var kändistätt och stjärnor som Kanye West minglade med supermodeller som Joan Smalls, Doutzen Kroes och redaktörer från Ryska Vogue. Det fanns även möjlighet till att shoppa hela kollektionen längst upp på nionde våningen vilket skapade ett stort kaos. Gästerna trängde sig fram, knuffades och tävlade om vem som kunde handla mest. Tillslut fick de smala trapporna stängdas av, de två små hissarna som fanns slutade gå, och gästerna på festen fick varken gå upp eller ner. Många blev irriterade och lämnade festen då det blev an klaustrofobisk känsla men proffsiga som H&M är lyckades det efter en timme få ordning på kaoset. Bäst klädd under kvällen var Helena Christensen och sämst klädd blev modellen Elena Perminova som hade missat att Halloween är i helgen.

 

Av. Caroline Sandström Foto. Rabbani & Solimene

Skådespelerskan Sarah Jessica Parker
Parker ser alltid strålande ut. Snyggt att matcha kavajen i storleken större med den romantiska klänningen.

Skådespelerskan Mena Suvari
Mena Suvari dök upp igår klädd i den snygga men udda toppen från Maison Martin Margiela från H&M.

Modellen Helena Christensen
Skönheten Helena ser alltid strålande ut, här i skinnklänning från Maison Martin Margiela som på Helena sitter som handen i handsken

Modeentreprenören Elin Kling
Sveriges egna modeikon Elin Kling såg strålande ut i topp från Isabel Marant och skor från Alexander Wang

Modellen Elena Perminova
Modellen Elena Perminova, t.v, prickade inte in många rätt med sin flygiga fjäder boa och i sina jeans som satt helt fel.
Artisten Kanye West
Talangfulla Kanye West dök upp utan Kim Kardashian vid sin sida klädd i den snygga kamelfärgade rocken från Maison Martin Margiela för H&M kollektionen.

Supermodellen Doutzen Kroes
Vackra Doutzen ser alltid fantastisk ut men hade kvällen till ära tyvärr misslyckats lite med sin outfit. Vi hade gärna sett att den fula t-shirten och skorna byttes ut.

Skådespelaren Chance Crawford
Hunken Chance Crawford  från Gossip Girl dök upp igår klädd i kostym med väst under. Stiligt. Vi gillar den klassiska looken skarpt

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!