Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Karl Lagerfeld: Nicolas Ghesquière borde starta ett eget märke

I måndags gick pressmeddelandet ut om att chefsdesignern Nicolas Ghesquière lämnar märket och modehuset Balenciaga – nu går Karl Lagerfeld ut och berättar för Reuters att han tycker att Ghesquière borde starta ett eget märke.

Nicolas Ghesquière har blivit omskriven och älskad för sin position som chefsdesigner för Balenciaga sedan han tog jobbet för 15 år sedan. Nyheten om att han lämnar Balenciaga kom kom bara en månad efter Nicolas hyllade och prisade kollektion, en nyhet som var förvånande för många i branschen. Frågan alla ställer sig nu är vad den prisade designern ska göra här näst. En som tycker att han borde köra på sitt egna spår är designern Karl Lagerfeld.

– Nicolas kanske vill ha sitt eget märke, vilket inte är en dålig ide, berättar Lagerfeld för Reuters. Och det hade inte varit en dålig idé om Bernard Arnault, grundaren av LVMH Moët Hennessy, investerade i ett nytt märke då det finns så många äldre.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!