Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

KATE MOSS GÖR COMEBACK

Kate Moss 2010 - Image Copyright Celebrity Spotlight

 

Idag släpptes nyheten om att supermodellen Kate Moss ännu en gång ingår ett designsamarbete med den engelska klädkedjan Topshop.

 

Den första Kate Moss för Topshop kollektionen släpptes för tre och ett halvt år sedan och nu är det klart att det blir ytterligare en kollektion.

 

”Jag är personligen väldigt glad över att Kate ville göra en comeback tillsammans med Topshop igen och att hon ännu en gång ville jobba med oss”, berättar Sir Philip Green i ett pressmeddelande. ”Första gången vi designade ihop hade vi så roligt och vi har verkligen saknat henne.”

 

I dagsläget är kollektionen under process och man vet fortfarande inte hur slutdesignen kommer att se ut men man hoppas självklart på en lika stor succé som tidigare kollektioner.

 

”Jag har verkligen saknat att vara involverad i designprocessen med Topshop och att jobba med deras underbara team. Och jag är verkligen jätteexalterad över att ännu en gång få skapa en kollektion som bär mitt eget namn”, berättar Kate Moss.

 

Kollektionen släpps någon gång i April 2014 och kommer bland annat säljas globalt i 40 olika Topshop butiker och på topshop.com.

 

 

 

Av. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. ALL OVER PRESS
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!