Mode

Kenza Zouiten: ”Ingen kan se lika ball ut som Rihanna”

Kenza Zouiten
I år är frontar toppbloggerskan Kenza Zouthien Nelly.com:s julkampanj. För Metro Mode berättar hon om inspirerande stilikoner, fluffiga fuskpälsar och vilken jullåt hon gillar bäst.
I årets kampanjvideo för Nelly.com gör du sångdebut med ”Let it snow”. Vilket är din personliga favoritjullåt?

– Just ”Let it snow” är faktiskt min personliga favorit, och det var därför jag valde att jag göra min egen version för kampanjen. Sen gillar jag verkligen ”Last Christmas” av Wham!. När min storasyster och jag var små gjorde vi en egen version med ny text som vi uppträdde med hemma på julafton. Men den var lite för dålig för kampanjvideon, haha.

Ett plagg du inte vill vara utan i vinter?

– Jag hatar att frysa, men eftersom jag måste gå ut med hunden var fjärde timme så är en varm jacka ett måste. Gärna en stor fluffig fuskpäls. Helst i någon färg, kanske mörkgrön eller blå.

Vem inspirerar sig stilmässigt?

– Vår tids mest stilfulla person är Rihanna. Även om hon ibland klär sig lite väl galet för min smak så kör hon alltid sin egen stil och bär den med självförtroende. Ingen kan se lika ball ut som Rihanna.

Vem är din favoritdesigner?

– Måste svara Balmain. Vartenda plagg prickar in min stil. Men även om jag vore snorrik hade jag inte lagt 50 papp på en klänning som jag bara kommer bära två gånger.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!