Mode

Khloé Kardashian släpper en body-positive klädkollektion

khloe-puff

Khloé Kardashian är känd för sin kurviga kropp och har fått utstå både positiv och negativ uppmärksamhet kring denna. För att uppmuntra kvinnor till att älska sina kroppar och leva lyckligt med sina former lanserar hon nu klädkollektionen “Good America”.
 
Systrarna Kardashian har alltid projekt på gång. Den 21 september var det exakt fyra månader sedan den första episoden av Kocktails With Klohé sändes på Amerikansk tv och sedan dess har det inte hänt särskilt mycket kring just yngstingen Khloé. Därför var det inte särskilt oväntat att hon nu äntligen offentliggjorde att hon lanserar sin spännande klädkollektion den 18 oktober i år.
 
Redan i maj publicerade nämligen Khloé en instragrambild där hon ville nå ut till starka kvinnor som kunde tänka sig att delta i hennes nya projekt.

Skärmavbild 2016-09-26 kl. 13.28.37

20 september lade hon upp två nya bilder där hon offentliggjorde lanseringen av sin kollektion.

Skärmavbild 2016-09-26 kl. 13.29.10

Skärmavbild 2016-09-26 kl. 13.29.00
 

Kollektionen kommer utöver jeans att innehålla byxdressar, t-shirts och tröjor. På Good Americas sajt kan man signa upp sig för att bli meddelad så fort kollektionen släpps och bli en av de första att få shoppa på sidan.
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!