Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Kom i form till tonerna av Icona Pop under årets coolaste träningshelg

Icona Pop uppträder på Nike-event
Nu är det inte långt kvar tills träningsmärket Nike intar Stockholm och bjuder på en fullspäckad helg med löpning, aktiviteter och fina presenter. Dessutom kommer pop-duon Icona Pop uppträda och hålla i ett specialutformat träningspass för alla deltagare.
 
Ta din träning till nästa nivå med en rejäl boost av Nike. Den 27-28 juni tar träningsmärket över Stockholm och erbjuder en engagerande weekend med löpning, styrketräning, yoga och andra inspirerande aktiviteter och överraskningar.
 
Spring milen i härlig stadsmiljö
Alla kan springa en mil. Här är det inte tiden som är det viktigaste utan njut av ett härligt stadslopp i vår vackra huvudstad i din egen takt. Loppet startar i Kungsträdgården och tar dig genom centrala Stockholm och över Västerbron, med attraktioner som peppar dig att slå ditt personliga rekord längs hela sträckan. Och vinsten i sig är inte bara ett lopp utöver det vanliga, samtliga deltagare får även ett exklusivt kit vid målgången. Kitet består av en snygg träningspåse, ett linne och en stilren medalj – allt signerat av modeskaparen Ann-Sofie Back.

Utmana dig själv
När gjorde du något nytt för första gången senast? Alla behöver utmana sig själva emellanåt och det är just när du kliver ur din komfortzon som du utvecklas. Nike hjälper dig att genom att erbjuda en späckad träningsdag med allt från yoga till boxning och högintensiva träningspass på olika platser i Stockholm. Ett ypperligt tillfälle att hitta en träningsform som passar just dig.

Icona Pop hjälper dig att komma i form
På plats i Kungsträdgården har du även möjlighet att designa dina egna Nike-skor precis efter eget tyckte och smak. Nike kommer även att erbjuda andra roliga tjänster som analys av ditt löpsteg, massage, hjälpa dig att hitta den perfekta sport-bh:n med mera. Dessutom bjuds det på framträdanden av Icona Pop. Duon kommer även att hålla ett roligt träningspass som du inte vill missa.
Ann-Sofie Back och Nike i stort samarbete

Registrera dig nu
Platserna till loppet ”Nike Women’s 10 km” och träningsdagen ”NTC Tour Stockholm” är begränsade så signa upp dig nu.
Läs mer och registrera dig till Nike Women’s 10 km, KLICKA HÄR!
Läs mer och registrera dig till NTC Tour Stockholm, KLICKA HÄR!
 
Läs även Metro Modes intervju med designern Ann-Sofie Back:
Så tog sig Ann-Sofie Back från ateljén till joggingspåret
 
 
Av: Elina Malm
Foto: Nike

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!