Mode

Kaos på H&M och krash på hemsidan

[bildspel]

Det var stort tryck på H&Ms nya kollektion, Versace för H&M, idag vilket gjorde att H&Ms hemsida kraschade imorse vid släppet. Butiken på Hamngatan öppnade vid 10.00 men kön började redan ta form flera timmar innan och slingrade sig lång upp längst Hamngatan. Fabiana Corte var först på plats.
– Jag har stått här sedan fyra imorse. Ända sedan jag fick se kollektionen för första gången har jag vetat vad jag vill ha.
Insläppet var välorganiserat och kunderna tilldelades färgkodade band vilket innebar att bara 30 personer släpptes in åt gången.
– Jag tycker det fungerade helt ok men det var däremot alldeles för trångt för så många personer att trängas på den lilla ytan man fick säger Fabiana.
Margareta van den bosch, före detta chefdesigner och idag kreativ rådgivare på H&M, var även på plats och berättar att kollektionen är en av deras bästa.
-Det är så roligt att vi har fått, tillsammans med Versace, ta fram plagg genom tiderna ända från 1970 tills idag. Vi är mycket stolta över vårt samarbete.

 

Klicka på den rosa pilen, till höger i bilden, för att se mer bilder.

 

_Caroline Sandström

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!