Mode

Lady Gaga bar ikoniskt halsband under Oscarsgalan: “Gjorde min oförglömliga natt ännu mer speciell”

I början av veckan fick vi ta del av Lady Gagas och Bradley Coopers otroliga framträdande under Oscarsgalan. Men det var inte bara när de sjöng låten Shallow som Lady Gaga tog alla med storm. Hela hennes outfit fullständigt nockade oss, inte minst halsbandet hon bar.lady-gaga-oscars-2019-audrey-hepburnFoto: TT / Instagram @ladygaga

Under Oscarsgalan fick vi se både när Lady Gaga tog emot en oscarstatyett för bästa originallåt för låten Shallow och när hon sjöng låten på scen tillsammans med Bradley Cooper. På sig hade hon en svart Alexander McQueen-klänning med getingmidja, ett par långa svarta handskar och sist men inte minst – ett 128.54 karaters halsband med en gul diamant värt 30 miljoner dollar (cirka 280 miljoner kronor) Hela looken var klart och tydligt inspirerad av Audrey Hepburn, vilket var en look som Lady Gaga bar upp med bravur. Den 141 år gamla gula diamanten som Lady Gaga bar är samma diamant som Audrey Hepburn hade på sig under marknadsföringen av filmen Breakfast at Tiffany’s 1961. Även Lady Gagas håruppsättning var en klassisk Audrey Hepburn-frisyr.

“Det var en ära att bära halsbandet och det gjorde min oförglömliga natt ännu mer speciell”, skriver Lady Gaga på sin Instagram.

Källa: @ladygaga

Källa: Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!