Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Ljust och fräscht! Metro Mode-Cecilias 19 favoriter i mars

Ja, trots att “ljust och fräscht” är ett minst sagt använt begrepp så är det ändå det vi vill ska prägla våra hem och det vi har på oss i vår. Vår redaktör Cecilia Persson har valt ut 19 favoriter som påminner oss om att våren snart är här.

Jag har alltid varit en förespråkare för att svarta plagg funkar var som helst, hela tiden, men på senare år har jag ändrat uppfattning något. Mode och inredning är något att leka och experimentera med och min personliga uppfattning är att det faktiskt blir roligare när jag vågar ta ut svängarna lite. Och vad är mer roligt än ett par röda strapy sandals med rosetter? Med dem, och de andra 18 favoriterna här nedanför, är jag kittad och klar för nästa säsong!

Trenchcoat i mockaimitation - H&M KÖP

Trenchcoat i mockaimitation - H&M

Jag fullkomligt älskar min mossgröna kappa i mockaimitation från Zara, men har också förälskat mig i den här ljusare, mer våriga, varianten.

Pris: 499 kr (449 för medlemmar).

KÖP

Nästa bild
Fönsterlampa - Globen Lighting KÖP

Fönsterlampa - Globen Lighting

Innan ljuset riktigt är tillbaka på kvällarna behöver jag ett par lampor att hänga i mina stora fönster. Den här är helt i min smak, och dessutom kan jag kombinera den med mitt växande (hehe) odlingsintresse.

Pris: 1 099 kr.

KÖP

Nästa bild
Mockasandaletter - H&M KÖP

Mockasandaletter - H&M

Hur gulliga är inte de här? Eftersom jag i princip aldrig bär gulliga eller romantiska plagg och accessoarer tror jag att de här skulle passa perfekt tillsammans med resten av min garderob.

Pris: 499 kr.

KÖP

Nästa bild
Påslakan i ekologisk bomull - Ellos Home KÖP

Påslakan i ekologisk bomull - Ellos Home

Nu vill jag vårpiffa precis hela lägenheten och det här påslakanet är i helt rätt nyans.

Pris: 209 kr  (nedsatt från 299 kr) per del.

KÖP

Nästa bild
Nagellack - Mavala KÖP

Nagellack - Mavala

Eftersom jag inte äger ett enda plagg i pastell ger jag mig in på vårens pastelltrend lite lätt i form av ett ljust färgat nagellack, och testar mig fram med olika färger i rosa, lila och grönt.

Pris: 59 kr.

KÖP

Nästa bild
Den våriga kostymen KÖP

Den våriga kostymen

Tvådelade kostymer är (nästan) allt jag vill bära i vår! Den här från & Other Stories osar vår och skulle bli ett riktigt nyckelplagg i min garderob.

Kavaj, 990 kr.

KÖP

Nästa bild
Byxor - Other Stories KÖP

Byxor - Other Stories

Pris: 790 kr.

KÖP

Nästa bild
Vas - Jotex KÖP

Vas - Jotex

Häromveckan fyndade jag en vacker glaskupa på Myrorna och har funderat på vad jag ska sätta i den. Just nu är jag inne på organiska former och design inspirerad av naturen, så det är inte omöjligt att det blir något i stil med den här gulliga vasen.

Pris: 350 kr (nedsatt från 499 kr).

KÖP

Nästa bild
Skinnboots - Arket KÖP

Skinnboots - Arket

Kommer några av Arkets tidlösa boots-modeller att bli de nya ikonerna i stil med Acne Pistols status för några år sedan? De här skulle jag i alla fall ha kvar, och ta hand om, länge.

Pris: 1 900 kr.

KÖP

Nästa bild
Testkit - Ethique KÖP

Testkit - Ethique

Har du som jag varit något skeptisk till schampo, ansiktstvätt och andra produkter i fast form? För mig gick det över när jag testade de här från Ethique som finns hos Holland & Barrett – förutom att de doftar fantastiskt löddrar de betydligt med än vad jag hade förväntat mig. Nu är de givna i packningen på nästa resa!

Pris: 134 kr.

KÖP

Nästa bild
Tvättbara bomullspads - Holland & Barrett KÖP

Tvättbara bomullspads - Holland & Barrett

Bomull som bomull, kan man ju tänka, men när jag börjat använda dessa inser jag hur galet det är att jag använt ett par bomullspads per dag i halva mitt liv – och sedan bara kastat bort dem i soporna. De här slänger du lätt in i tvättmaskinen med resten av 60-tvätten, och jag upplever dessutom att de får bort smuts betydligt bättre än engångspadsen.

Pris: 98 kr.

KÖP

Nästa bild
Denimjacka - NA-KD KÖP

Denimjacka - NA-KD

Som ni märker vill jag göra såväl min garderob som mitt hem mer vårkompatibelt. Den här ljusa jeansjackan kommer att passa till precis allt.

Pris: 499 kr.

KÖP

Nästa bild
Satinkjol - NA-KD KÖP

Satinkjol - NA-KD

En vacker midikjol som går att matcha med det mesta är också ett måste när temperaturerna blir högre.

Pris: 399 kr.

KÖP

Nästa bild
Grytunderlägg - Roos Interior KÖP

Grytunderlägg - Roos Interior

Jag är på jakt efter ett snyggt grytunderlägg som kan stå framme på bordet, och texten på den här stämmer in till 100 % hemma hos oss.

Pris: 595 kr.

KÖP

Nästa bild
Solglasögon - Oh My Eyes KÖP

Solglasögon - Oh My Eyes

Det är ju inte utan att man blir stolt över sina tidigare kollegor, det gifta paret som är två av personerna bakom det lyxiga och stilfulla solglasögonmärket Oh My Eyes. Ännu bättre är att de för varje såld produkt skänker ett par solglasögon med UV-skydd till personer som lider av albinism, och därför är extra känsliga för solen, i Tanzania.

Pris: 3 500 kr.

KÖP

Nästa bild
Burk med lock (60 cl) – Rörstrand KÖP

Burk med lock (60 cl) – Rörstrand

Jag älskar att bli påmind om mina far- och morföräldrar genom de ärvda sakerna jag har hemma, och kompletterar gärna mina Mon Amie-koppar med fler varianter i serien.

Pris: 299 kr.

KÖP

Nästa bild
Ljusblå skjorta - Ellos Collection KÖP

Ljusblå skjorta - Ellos Collection

Vad är mer vårigt än en skjorta i klassisk modell i ljusblått eller vitt? Passar till allt och går att bära hela året!

Pris: 224 kr (nedsatt från 299 kr).

KÖP

Nästa bild
Beige väska - Carin Wester KÖP

Beige väska - Carin Wester

En stilren väska i lagom size är ett måste i vårgarderoben.

Pris: 399 kr.

KÖP

Nästa bild
Klänning med puffärmar - & Other Stories KÖP

Klänning med puffärmar - & Other Stories

Är det våren 2020 som min garderob slutligen går från övervägande till svart till, ja, övervägande inte i svart? Den här ljusblå klänningen hänger jag i alla fall gärna in där och tar fram soliga vår- och sommardagar.

Pris: 890 kr.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!