Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

MASION MARTIN MARGIELA BLIR H&M’S NÄSTA SAMARBETE

Igår florerade de flera rykten på Twitter men om ryktena var sanna visste ingen. Idag släppte H&M nyheten om att ryktet stämmer – Masion Martin Margiela blir H&M’s nästa exklusiva samatbete i höst.


Masion Martin Margiela S/S 12

“MAISON MARTIN MARGIELA är ett av de främsta och mest inflytelserika modehusen sedan trettio år tillbaka. Det känns otroligt spännande att presentera det här samarbetet, som kommer att ge modeälskare över hela världen chansen att bära specialdesignade plagg av MAISON MARTIN MARGIELA. Det blir en modehändelse att minnas”, säger H&M:s kreativa rådgivare Margareta van den Bosch.

(*)MAISON MARTIN MARGIELA har alltid gått sin egen väg, ofta utanför de givna ramarna. Istället för att lyfta fram en enskild designer betonar man samarbete och framhåller hela designteamets verk. Uttrycket är konceptuellt och kreativt och man strävar ständigt efter att ifrågasätta modenormerna. Kollektionerna skapas genom dekonstruktion och omvandling, experiment med volymer och förändrade silhuetter. Plaggen används och rör sig på nya, oväntade sätt och utmanar många av de etablerade föreställningarna om kläder och mode.

“Vi är väldigt glada över att kunna presentera den här MAISON MARTIN MARGIELA-kollektionen i samarbete med H&M. Den innebär en nytolkning av vår modefilosofi – demokratiskt mode har alltid varit vår ledstjärna och genom samarbetet med H&M kunde vi gå ett steg längre i den riktningen. Kollektionen förenar två kontrasterande världar och resultatet kommer garanterat att överraska.” MAISON MARTIN MARGIELA

Kollektionen kommetr släppas i höst den 15 november runt om i cirka 230 butiker världen över och den kommer både innehålla plagg och accessoarer för dam och herr.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!