Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

FRÅN SÖDERMALM TILL GUCCI

say lou lou puff
 
 
Miranda och Elektra Kilbey-Jansson är tvillingsystrarna bakom bombnedslaget Say Lou Lou. Södermalmstjejerna som för två år sedan vart IT över en natt, men hjälp av sociala medier.
 
22 år gamla har de redan hunnit med två turnéer, hamnat på BBCs lista över Sound of 2014 samt figurerat amerikanska Vogue och i kampanjer för både H&M och Zara.
 
Med sin unika look och lyxiga pop-framtoning, har de dessutom ett kontrakt med Gucci. Det italienska modehuset har inte bara klätt Miranda och Elektra på scen och modeveckor utan även producerat en kortfilm för Gucci’s Pre-Fall kollektion där tvillingarna är huvudrollsinnehavare och deras senaste singel Everything we touch, soundtracket.
 
Systrarna säger sig själv vara ultrafeminister, något som känns som en självklarhet efter det att jag tryckt på följ på Instagram. När de tidigare i år tog emot priset som Årets Look på svenska Ellegalan lydde tacktalet “krossa patriarkatet”.
 
Say Lou Lou’s ljuva 70-tals influerade stil och säregna sound gör dem till säkra kort i både inspirationsmappen och i spotifylistan. Metro Mode kan inte vänta med att se och höra mer.
 

Kortfilmen Say Lou Lou x Gucci.
 
 
Text. Fanny Ekstrand
Bild. Vogue, Instagram @saylouloumusic
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!